8 månader +

Igår var vi på BVC för 8-månaderskontroll. Egentligen är han ju 8,5 men vi har inte fått komma förrän nu alltså. Nu väger han iaf (håll i er)... 9480 gram och är 72 cm lång! Ett helt kilo har han gått upp sen vi var där senast i slutet på april. Sen dess har jag ju slutat amma, så det är ju ett bevis på att han är en riktig storätare av även vanlig mat. Lilltjockisen!

Han är riktigt nära på att lära sig krypa nu, blir väldigt frustrerad när han inte tar sig någonstans. I sömnen snurrar han omkring hela tiden och det är inte sällan man hittar honom liggandes på mage vid fotändan pillandes på nåt mjukisdjur... mitt i natten alltså. Då är det bara att lägga tillbaka honom på sin kudde så somnar han oftast om direkt. Han äter ingenting på natten, har ju inte gjort det på typ 3-4 månader. Han somnar klockan 19 på kvällen och vaknar klockan 06 och det är vi väldigt nöjda med. På morgonen dricker han lite välling i sängen (tycker bara om välling på morgonen) så vi får ligga kvar och mysa ett tag.
Senaste dagarna har han fått ett jäkla humör. Vill inte vara hemma på dagarna utan vill helst ut och åka vagn så han får titta på allt roligt. Blir väldigt lätt rastlös så det gäller att ha saker planerade på dagarna, annars har man en riktigt arg bebis här hemma.

Inatt ska Harry eventuellt sova borta för första gången. Hos mormor och morfar. Mest för att testsova en gång före han ska sova där "på riktigt" i slutet på augusti när jag och Thomas ska på bröllop, men ska inte ljuga och säga att det inte kommer bli skönt med sovmorgon!

9480 gram kärlek!

Kommentarer
Postat av: Stina Andersson

Det är helt otroligt vad fort han växer! Vad skönt att han har fortsatt öka i vikt trots att du slutat amma, med Melker blev det ju viktnedgång. Hoppas att det går bra för honom att sova borta, det är säkert värst för er! Kram/Stina

2011-06-17 @ 15:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback