Varning för bajsinlägg

Vill varna känsliga/ointresserade läsare. Detta inlägg kommer nämligen till största del handla om bajs. Intressant, I know, men det är inte mycket annat att skriva om när man är småbarnsförälder.


Hur som helst. Harry har inte gjort nummer två sen i lördags, och före det var det nästan en vecka sen också. Idag hörde vi hur det började braka i brallan så vi gick upp för att byta blöja (vi brukar alltid gå upp båda två när det gått såhär länge mellan bajsningarna eftersom vi vet att det brukar vara rätt mycket bajs och det kan underlätta om man är två då). Och när vi kom la han på skötborde och tog av han byxorna märkte vi exakt hur mycket det var. Det var bajs på benen och hela ryggen. Av med bodyn, bajs på armar. Bajs, bajs, bajs. Överallt. Och det "värsta" av allt: Det var inte som "vanligt" bebisbajs utan mer fast. Antagligen för att han börjat käka smakportioner. Jag och Harry tog iaf ett bad efteråt och la oss sedan och mös i sängen. Älskar nybadad bebis! :)


Slut på bajssnack. Ikväll blir det fredagsmys här hemma. Har köpt godis och fixat lite filmer. Så direkt bebisen har somnat för natten (förhoppningsvis kring halv 8 kanske) så blir det ta fram godisskålen och bara mysa! :)



Kommentarer
Postat av: Erika

Hej! Nu har jag hittat till din blogg också! :)

Jag håller absolut med om att nybadad bebis är hur mysigt som helst!

//Erika

2011-03-11 @ 23:01:14
URL: http://aakiree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback