Stackars Harry

Igår var vi alltså på sjukhuset här i Piteå för att ta lite blodprover på Harry eftersom han tydligen hade lite dåligt blodvärde när dom kollade sist vi var inskrivna på Sunderbyn. När vi kom dit tyckte dom att vi skulle ha satt emlaplåster (bedövning) före, men hur tusan ska vi veta det? Vi trodde att dom bara skulle ta lite blod från fingret!
Hur som helst så började dom sticka utan bedövning men dom lyckades aldrig få ut nå blod (som vanligt). Vi sa även flera gånger att det inte är någon som lyckats få ut blod genom armarna eller benen tidigare, utan att dom varit tvungna att ta från huvudet. Som att dom brydde sig. Tre gånger stack dom, och Harry var hysterisk. Stackars stackars lillgubben. Nu ska vi förstås dit IGEN, men denna gången ska vi på lab, för dom är tydligen bättre på sticka där? Börjar bli lite smått less allt rännande på sjukhus!

Kommentarer
Postat av: Stina Andersson

Usch, man tycker att de borde ha specialister till så små barn, han ska ju inte behöva behandlas som nån jäkla nåldyna lillgodingen. Ge honom en kram från faster Stina

2011-05-31 @ 11:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback