Barnmottagningen och vecka 28!

Idag har jag och Harry hängt två timmar på barnmottagningen och lekt. Ja, typ. Snackade med en läkare i typ 10 min, tog blodtryck och resten av tiden satt vi och väntade på att han skulle kissa så att de kunde få ett urinprov. Jättekul! Men han var så duktig och snäll hela tiden, så det var inte så farligt. Klart han tycker det är kul att leka när det finns så många roliga leksaker. 
Både urinprovet och blodtrycket var bra. Blir pga hans hästskonjure och ärrvävnad i njuren ett ultraljud nästa år ungefär den här tiden, men så länge han inte har nå problem så verkar inte läkaren orolig iaf. Skönt :)
 
Och idag gick vi dessutom in i vecka 28! Tiden går faktiskt fort... börjar få lite panik för att vi inte har fixat ett skit än så länge, men försöker tänka att det inte är så mycket att göra i och med att vi redan har nästan allt som behövs. Men har ändå panik i stort sett varje dag. Och jag städar och städar och städar. Hela dagarna typ. Och det är inte kul för det resulterar i massor med sammandragningar. Men samtidigt kan jag inte bara sitta still hela dagarna.. det är fasen ännu värre. 
Lillebror lever fortfarande rövare där inne. HELA tiden! Stämmer det att barnet har samma dygnsrytm utanför magen som innaför så kommer våran bebis aldrig att sova... längtar! Nä, det är helt seriöst sjukt. Kan inte sova på nätterna för att lilleman bökar omkring. Dock är det ändå så förbaskat mysigt. Kommer på mig själv typ hela tiden med att sitta med händerna på magen bara för att få känna varenda liten spark. Man blir  verkligen aldrig less! 
 
Imorgon bär det av till Älvsbyn för att fira midsommar och midsommardagen blir som vanligt i Bodsjön med brännboll och annat trevligt :) Trevlig helg på er! 
 
Vecka 28
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt att det såg bra ut för Harry, och du har en så fin bebismage! :)

2013-06-20 @ 23:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback